Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

TV-Tjänst

0

Engströmsbil

"Engströms bil är auktoriserade återförsäljare av Volkswagen Personbilar, Audi, Škoda, SEAT samt Volkswagen Transportbilar och har service auktorisation för Volkswagen Personbilar, Audi, Škoda, SEAT samt Volkswagen Transportbilar. Engströms bil finns i Linköping, Västervik och Vimmerby."

Hösten 2019 var det dags för en helt ombyggnation av Audi bilhall.
Där fick vi den stora äran att leverera AV-utrustning till bilhallen och till tre konferensrum.
När ni är många i ett större rum måste tekniken fungerar för alla och det ska vara enkelt att sätta igång. Här har vi en 85-tumsskärm från Sony med Ultra-HD display och infällda högtalare och förstärkare från Yamaha så alla kan se och höra. Med fast anslutning i bordsbrunn för bild och ström samt styrningspanel i bordet blir det enkelt att starta mötet, som sedan flyter på utan krångel tack vare intelligenta konferenskameran från Huddly och Solstice trådlösa konferens- presentationspodd.
I det mindre konferensrummet har vi en 65-tumsskärm från Panasonic, även den med Ultra-HD display, och ljudet löser vi med en neets soundbar. I övrigt är mötet lika enkelt att starta och tekniken lika smidig att använda som i det större konferensrummet. Rummets funktioner styrs lätt via knappsatsen i bordsbrunnen, där även fasta anslutningar för bild och ström finns. Rummet har även trådlös konferens- och presentationspodd samt intelligent videokonferenskamera från Huddly.

Det ska naturligtvis vara lika smidigt att boka konferensrum som att använda det och detta löser vi med panel från Evoko.